S’inaugura un Centre Residencial d’Acció Educativa a Nou Barris


inauguracio_crae_urrutia

El centre del passeig d’Urrutia ofereix una dotzena d’infants i d’adolescents d’entre 3 i 18 anys que estan sota la tutela de la Generalitat. Amb aquest nou equipament, Barcelona suma 418 places dins d’aquests tipus de centre.

Aquest centre exemplifica el nou model de CRAE que vol impulsar el Departament de Benestar Social i Família, un espai més petit que propiciï un entorn més acollidor i familiar. Amb aquest nou equipament, Barcelona suma 418 places dins d’aquests tipus de centre.

El centre del passeig d’Urrutia ocupa un edifici de quatre plantes propietat de l’Ajuntament cedit a la Generalitat. Nou educadors assisteixen els 11 menors que hi viuen des del desembre passat. El CRAE disposa de menjador i sala d’estar, cuina, sala de visites i dues sales polivalents.

Els centres residencials d’acció educativa (CRAE) proporcionen a l’infant o adolescent de zero a divuit anys un recurs alternatiu a un medi familiar inexistent, deteriorat o amb greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. L’objectiu d’aquest servei és donar resposta a situacions i necessitats educatives i assistencials que requereixen una especialització tècnica en la seva guarda i educació alternativa a la seva família d’origen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>