ISOM participa al diàleg “Austeritat i vida senzilla”


nt_salle

El proper dijous 27 de març, a les 19h, ISOM participarà al diàleg Austeritat i vida senzilla, en el marc del programa de seminaris «Societat, Creença i Pensament», que enguany duu per títol «Convivència i cooperació».

El diàleg comptarà amb els testimonis de Pepa Domingo, coordinadora d’Acció Social de la Fundació Educo-Intervida, i Roger Segura, director del CRAE Urrutia de Barcelona i director de comunicació de la cooperativa ISOM. Estarà moderat pel germà Josep Espuny, patró de la Fundació Universitat i Tecnologia.

L’acte és organitzat per la Fundació Claret i La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull i es podrà seguir en directe des del canal Claret TV.

Podeu descarregar el programa del cicle complet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>