Centre obert: obrint portes a les oportunitats


Plaça dels Països Catalans, Badalona

El passat 27 de maig, el Centre Obert Llefià, va participar com a membre de la Comissió de Centres Oberts de FEDAIA d’un seguit d’actes que es va fer a diferents indrets del territori català per visualitzar el seu paper d’agent social en el combat de la desigualtat i l’exclusió social dels infants, adolescents i joves.

Sota el lema “Centre obert: obrint portes a les oportunitats”, el Centre Obert Llefià va donar a conèixer a la Plaça dels Països Catalans i juntament amb altres centres oberts de Badalona, la necessitat d’invertir en els serveis d’atenció a la infància que en l’actualitat estan molt per sota de la mitjana europea. Actualment els centres oberts atenen més de 8.000 infants i joves a Catalunya en més de 200 serveis repartits pel territori català. Exerceixen una tasca preventiva i d’acompanyament clau en un moment que la crisi ha precaritzat encara més la situació de les famílies més desfavorides.

El Centre Obert Llefià ha començat la seva activitat recentment amb moltes il·lusions i ganes de millorar la qualitat de vida dels infants que ho necessitin i d’oferir un espai de convivència i de participació ciutadana en un barri que ja ens sentim com a nostre, el barri de Llefià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>