El 14 de juny, trobada d’entitats i comerços de Congrés-Indians


nt_cartell_mostra

La coordinadora d’entitats del barri del Congrés-Indians de Barcelona, juntament amb el districte de Sant Andreu, està organitzant una trobada d’entitats i comerços pel 14 de juny. Apunteu-vos la data i no hi falteu.

La mostra forma part dels actes de celebració dels 60 anys del barri del Congrés. Aquell dia, botiguers i entitats estarem al carrer per donar-nos a conèixer i es faran diferents activitats durant tot el dia: dansa, teatre, correfoc infantil…

Si us apropeu al nostre estand ens podrem conèixer i podreu participar fent dibuixos en els nostres SOMIS del món que us agradaria construir per als nostres infants. Petits i grans hi podreu participar, us farem un regalet i, si ho voleu, les vostres fotos amb els dibuixos les penjarem al nostre web.

Ens trobareu a la mostra durant tot el dia, de 10 del matí a 10 del vespre. La vetllada acabarà amb sopar de germanor i ball.

Veniu… us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>