Creixen els problemes de salut mental entre infants i adolescents per la crisi


nt_estudi_fedaia

La crisi no només està afectant l’accés dels infants més vulnerables a un nivell de vida adequat, també la seva salut mental ha empitjorat en els últims anys. Els trastorns no només s’han incrementat sinó que es manifesten cada vegada en edats més primerenques. Així ho recull un estudi realitzat per la Comissió de Salut Mental de la FEDAIA, la federació que agrupa a les entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d’exclusió social, i un equip de la UB encapçalat per la investigadora Violeta Quiroga. La Comissió de Salut Mental ha estat coordinada per la Sra. Marta Garcia, presidenta i directora tècnica d’ISOM.

Vegeu també aquesta notícia relacionada al Telenotícies de TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>