ISOM participa a la 5ª Jornada de Centres Residencials d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Catalunya


El proper 22 de maig es celebra la 5ª Jornada de Centres Residencials d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Catalunya organitzada per la Comissió de Centres Residencials de la FEDAIA.

http://isom.cat/wp-content/uploads/Programa-Jornada-CRAES-2015.pdf

Amb el lema: “Fem-los protagonistes de la seva vida” el CRAE Sants-Medir d’ISOM presentarà l’experiència de participació dels infants i adolescents dels diferents CRAES de l’entitat en els tríptics de benvinguda i acollida que se’ls hi entrega quan ingressen en els diferents serveis.

http://isom.cat/wp-content/uploads/2015-05-Plafó-Jornades-CRAEs-per-FEDAIA.pdf

Aquests tríptics, van ser treballats en l’Espai de Reflexió Ètica d’ISOM, amb l’objectiu d’incorporar la perspectiva ètica en la nostra intervenció educativa i millorar la satisfacció dels infants.

Si voleu més informació sobre el treball que es fa des de l’Espai de Reflexió Ètica d’ISOM  no dubteu a trucar-nos o informar-vos a través de la web: http://isom.cat/espai-reflexio-etica/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>