ISOM a la festa del barri del Congrés


Al barri del Congrés-Indians, ja fa molts anys que ISOM i l’Associació Art-Terapia Atenea l’ treballen per la infància.

Les dues entitats treballem per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents més vulnerables. ISOM ho fa amb la infància en risc i en situació de vulnerabilitat i l’Associació Art-Teràpia Artenea treballant amb persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’art i les Teràpies Alternatives.

Sabeu en que coincideixen les dues entitats? Ens agrada descobrir les possibilitats dels nostres infants, els seus punts forts, els seus recursos, els seus desitjos… Coneixem el que necessita cada un dels nostres infants, i els hi donem, i també a les seves famílies. Ens apassiona veure com els nostres infants es transformen, com creixen, com es fa possible allò que sembla impossible.

La felicitat no és quelcom que s’ha de trobar, és més aviat quelcom que es construeix, es genera. No tenim pressa, ens interessa més la mentalitat de creixement, l’esforç que els infants dediquen al seu creixement que al propi talent o intel·ligència.

Dissabte vam organitzar una activitat de pintura oberta al barri. Aquest n’és el resultat…

20151003_111122 20151003_140100 20151003_133344

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>