Arrenca la campanya “Quan ens necessites, hi som” de la Taula d’Entitats del Tercer Sector


Sota aquest lema, la campanya convida els ciutadans a implicar-se més en l’esforç del Tercer Sector per defensar dels drets socials i per aconseguir una societat amb menys desigualtats.

¿Què és el tercer sector?

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una organització constituïda l’any 2003 per les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. En formen part 34 federacions i agrupacions que representen prop de 3.000 entitats no lucratives que treballen per la inclusió i la cohesió social.

El Tercer Sector Social fa referència a aquelles entitats no governamentals i no lucratives que treballen en el camp social. Actualment, a Catalunya aquest sector inclou 6.800 entitats, representa un 2,8% del PIB, compta amb 300.000 voluntaris, dóna feina a 102.000 persones i presta serveis a 2,1 milions de persones.

Què demanem?

La campanya ‘Quan ens necessites hi som’ convida els ciutadans a implicar-se més en l’esforç del Tercer Sector per defensar dels drets socials i per aconseguir una societat amb menys desigualtats. La campanya pretén mostrar el treball de les entitats socials catalanes i promoure la participació, la col·laboració i el voluntariat en aquestes entitats. Alhora, la campanya iniciada avui, pretén recordar el gran ‘coixí social’ en el qual s’han convertit les entitats socials en època de crisi.

Per la Taula del Tercer Sector la solució als greus problemes socials que estem vivint no només exigeixen una resposta més ambiciosa dels poders públics i de les entitats socials, sinó també de tots i cadascun dels ciutadans. Per això demana una ciutadania més activa i mobilitzada pels temes socials per avançar en el nostre model de benestar.

Imatge gràfic_Quan ens necessites hi som_2015

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>