¡Benvinguts a l’Espai xiBarri!


L’Ajuntament de Badalona, a través del seu Departament de Joventut i amb el suport d’ISOM, engega aquest estiu l’Espai XiBarri, un projecte de dinamització comunitària que presta especial atenció als joves del territori de Llefià.

13692686_10208857626030889_7937459631706458054_nEl projecte és el resultat de combinar Lleure, Cultura, Estiu, Participació, Comunitat i Esports i es duu a terme a la Plaça Trafalgar i l’Escola Ítaca, de dilluns a divendres de 18h a 21h, des del 18 de juliol fins el 31 d’agost. En definitiva, una proposta atractiva i plena de força per fer aquest estiu.

Podeu seguir el projecte a través del hastag #EspaiXiBarri a través de les xarxes socials d’ISOM: @InfoISOM a Twitter i ISOM a Facebook.

Fes XiBarri, l’estiu és teu!!!

 

Al grup de Facebook d’#EspaiXiBarri hi trobareu un calendari amb totes les activitats.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>