ISOM i IKEA, units pel “Poder de la infància”


IKEA Badalona ha llançat “EL PODER DE LA INFÀNCIA” a Badalona, ​​un projecte dirigit a nens/es, adolescents, joves i les seves famílies de la mà d’ISOM, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte EL PODER DE LA INFÀNCIA és generar noves oportunitats per a aquest col·lectiu, en situació de risc d’exclusió social, beneficiant a 90 nens d’edats compreses entre els 0 i els 18 anys i les seves famílies.

Entre tots hem acabat la primera fase, que és el projecte d’interiorisme i la remodelació dels diferents espais on ISOM realitza les seves activitats al Centre Obert i Espai Familiar al barri de Llefià, Badalona. Hem aconseguit un espai més còmode i funcional tant per als nens com per les seves famílies. En aquesta primera fase han participat també els voluntaris d’IKEA Badalona, els quals seran també protagonistes de la segona fase del projecte amb el llançament d’un programa de voluntariat per a treballadors d’IKEA. El seu paper contribuirà a reforçar l’atenció als infants i les seves famílies mitjançant activitats diverses que enforteixin la seva educació.

Finalment i amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat del col·lectiu de joves del Centre Obert Llefià que no hagin pogut continuar els seus estudis regulars i vulguin incorporar-se al món laboral, s’oferirà un programa formatiu i de pràctiques a IKEA Badalona amb possibilitats de contractació.

Aquí podeu veure imatges del dia de la inauguració, al programa Tres60 de TVBadalona (minut 50)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>