Concert solidari ‘AMOR X AMOR’ en benefici de la Fundació ISOM


El Teatre Victòria de Barcelona acollirà el proper 14 de febrer de 2017 (21h) el concert solidari ‘AMOR x AMOR – Duets de Musicals’, una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i la voluntat de col•laborar amb els projectes de la Fundació ISOM.

Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a ISOM, per a col·laborar en aquest nou projecte que permetrà garantir una vida autònoma i per tant més digna als nostres i a les nostres joves:

Assolir la majoria d’edat legal no implica estar preparat per fer front a la vida adulta. Tot i que un gran número de nois i noies fan un bon procés dins dels seus projectes i amb els ajuts i serveis existents un cop assoleixen la majoria d’edat, en alguns casos es fa necessari un acompanyament en la vida adulta més enllà dels 21 anys. Aquesta necessitat implica un nou repte. És per això que ISOM està treballant conjuntament amb nois i noies que atenen actualment i amb d’altres, els quals fa anys que ja no estan tutelats per l’administració pública, per oferir un projecte que contempli la inserció laboral, la formació, l’habitatge temporal i seguiment i assessorament per tots els nois i noies que ho demanin i ho necessitin.

Amor X Amor

‘AMOR x AMOR – Duets de Musicals’ comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat (PEGADOS, ‘Escape Show’), direcció musical de Xavier Torras (actual director musical de MAMMA MIA!) i serà presentat per Ferran Guiu (director de DIES NORMALS). Els més de 30 artistes que participaran en aquest concert són intèrprets amb gran trajectòria que han protagonitzat musicals com ‘Rent’, ‘Mamma Mia’, ‘Mar i Cel’, ‘Sicter Act’ o ‘Hair’, o que estan protagonitzant musicals com ‘Scaramouche’, ‘Flor de Nit – El Cabaret’, ‘El despertar de la primavera’, ‘Invisibles’, ‘Gente Bien’, ‘Priscilla’ o ‘Sugar’, entre d’altres. El concert comptarà amb la col•laboració de la companyia Dagoll Dagom, que actualment representa el musical SCARAMOUCHE al Teatre Victòria; i de l’Ajuntament de Barcelona.

Les entrades per AMOR x AMOR – Duets de Musicals ja estan a la venda a través de www.teatrevictoria.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>