ACTIVITAT D’ESTIU DGRAMA


Captura de pantalla 2018-07-25 a las 11.35.33

ACTIVITAT D’ESTIU DGRAMA

AGOST 2018

Enguany, la nostra entitat per segona vegada al municipi  engega, amb el suport principal de la Fundació Probitas i la col·laboració de  l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, una nova activitat lúdica i educativa per a joves de la ciutat.

Tindrà lloc durant tot el mes d’agost per a 35 joves amb edats compreses entre els 12 i els 18 anys, amb dues franges diferenciades d’edat i activitats específiques per aquestes franges: dos grups de 12 a 15 anys i un grup de 16 a 18 anys.

Serà un agost ple de convivència, activitats engrescadores i una nova manera d’estar a la ciutat i gaudir d’un lleure diferent i original. La dimensió comunitària i la utilització de l’espai públic seran els eixos de la nostra proposta educativa.

Gaudirem principalment d’activitats culturals i artístiques (producció musical,  grafiti, rap…) i activitats lúdic esportives (piscina, futbol, rem…)

Organització

  • De l’1 al 31 d’agost de 2018 (de dilluns a divendres, excepte el dia 15)
  • De 16’30 a 23’30 hores (berenar i sopar inclosos)

El primer dia de l’activitat s’entregarà la programació completa a cada família

  • Lloc de realització

Centre Obert Rialles (Carrer València 3, 08924 Sta. Coloma de Gramenet).

Contacte

 

Fundación Probitas assumeix íntegrament la beca de cada infant participant i, per tant, les famílies no hauran d’abonar cap quantitat en concepte de participació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>