¡Torna l’Espai xiBarri!


L’Ajuntament de Badalona, a través del seu Departament de Joventut i amb el suport d’ISOM, torna a engegar aquest estiu l’Espai XiBarri, un projecte de dinamització comunitària que presta especial atenció als joves del territori de Llefià.

El projecte és el resultat de combinar Lleure, Cultura, Estiu, Participació, Comunitat i Esports i es duu a terme a la Plaça Trafalgar, de dilluns a divendres de 18h a 21h, des del 2 de juliol fins el 31 d’agost. En definitiva, una proposta atractiva i plena de força per fer aquest estiu.

Podeu seguir el projecte a través del hastag #EspaiXiBarriLlefià18 a través de les xarxes socials d’ISOM: @InfoISOM a Twitter i ISOM a Facebook.

Fes XiBarri, l’estiu és teu!!!

Al grup de Facebook d’#EspaiXiBarri hi trobareu un calendari amb totes les activitats.

Espai xiBARRI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>