Des de l’empresa


Des de l'empresa també es pot ajudar

ISOM atèn les persones, especialment els infants i adolescents i les seves famílies, però no ho pot fer sol. El suport de les administracions i de la ciutadania és vital i també ho és el de les empreses.

ISOM col·labora amb l’administració i la iniciativa privada per impulsar projectes d’atenció a les persones innovadors i de qualitat i des d’una òptica no lucrativa.

Com hi podeu col·laborar la teva empresa i tu

  • Dóna suport econòmic. Mira tot el que es pot fer:
  • Mobilitza els teus companys de feina per fer una trobada d’empresa, un sopar, una festa o simplement destinar el preu del cafè d’un matí a favor dels projectes d’ISOM.
  • Crea un repte solidari i convida-hi els companys, familiars i amics. Pot ser una cursa, una excursió… el que vulguis!
  • Voluntariat corporatiu. ISOM ofereix als treballadors d’empreses la possibilitat de realitzar un voluntariat puntual i específic a l’entitat. Es poden pintar equipaments, participar en accions de sensibilització, etc.
  • Patrocini d’actes i activitats. Si vols resultats a curt termini en la teva imatge, pots col·laborar en actes molt concrets i nosaltres t’ajudarem a comunicar-te amb públics difícils de contactar amb les tècniques habituals del màrqueting.
  • Mecenatge. Si vols revaloritzar a llarg termini la imatge social de la teva empresa i afavorir i enriquir la teva comunicació interna i externa, trobarem la forma de col·laborar i d’expressar-vos de forma original.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres a través de l’adreça rogersegura@isom.cat.

I després de col·laborar, què?

La col·laboració amb una empresa o col·lectiu no queda només en una acció concreta. L’objectiu d’aquest treball conjunt és sensibilitzar part de la ciutadania i buscar nous camins de col·laboració. Per això, des d’ISOM…

  • Expliquem bones pràctiques de col·laboració a través de les xarxes socials.
  • Convoquem anualment una trobada d’empreses i col·lectius que ens donen suport, per intercanviar experiències i sumar esforços.