Voluntariat


Voluntariat

Busquem persones que hagin acabat els seus estudis i vulguin adquirir experiència, persones jubilades, persones que hagin estat voluntàries o no ho hagin estat mai. Persones amb temps, poc o molt, i que vulguin ajudar a transformar la societat en què vivim. Apropa’t a nosaltres! Qualsevol persona, vingui d’on vingui, si comparteix la missió d’ISOM, és benvinguda.

A ISOM entenem que és imprescindible tenir cura del voluntariat: compartir la seva opinió, escoltar-lo i tenir-lo en compte en el dia a dia de l’organització.

Per aquest motiu la planificació del voluntariat, com tot el que fa referència a la gestió i desenvolupament de les persones a ISOM, és flexible, dinàmica i adaptada a les necessitats de la pròpia entitat i de les persones col·laboradores.

Aquesta gestió del voluntariat està basada en una acurada planificació que tindrà com a beneficiaris els infants i joves que atenem i els propis voluntaris.

El procés d’acompanyament ha de respondre a les necessitats de la persona voluntària i tenir en compte les seves capacitats i aportacions de manera que pugui desenvolupar tot el seu potencial humà a través del voluntariat enriquint-se i millorant l’entitat.

Les persones que es fan voluntàries d’ISOM reben orientació i acompanyament per incorporar-se a l’entitat. I, des del primer moment, es promou la seva formació i vinculació a un projecte comú.

Què t’oferim?

Pots fer de voluntari/voluntària de moltes maneres:

  • Als projectes socials: infància, joventut i família.
  • A administració: oferint suport informàtic, administratiu…
  • Manteniment: ajudant al manteniment dels diferents equipaments.
  • A comunicació: donant un cop de mà mantenint el web, redactant o fent dissenys gràfics, difonent la nostra tasca a través d’internet, les xarxes socials i altres plataformes. Tu pots ser un cibervoluntari!!!
  • A sensibilització i captació de recursos: participant en actes com ara fires i esdeveniments, fent visites a escoles i empreses…

Si hi estàs interessat…

Si estàs interessat/da a formar part del nostre equip de voluntariat, pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a: jordipros@isom.cat, especificant el teu nom i cognoms, edat i dades de contacte.

Ens posarem en contacte amb tu i t’ informarem més concretament de les necessitats que tenim i del procés a seguir.